Αρχική Σελίδα

Shenzhen Aleka Wireless Technology Co., Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. τεχνολογίας Aleka Shenzhen, ΕΠΕ εστιάζει στους τομείς εφαρμογής της ασύρματων επικοινωνίας και IOT, και ενσωματώνει την Ε&Α, την παραγωγή και το μάρκετινγκ των ασύρματων ενοτήτων 4G, των δρομολογητών mifi 4G, dongles, της CBE, κ.λπ., για να παρέχει στους σφαιρικούς πελάτες τα ασύρματα τελικά προϊόντα επικοινωνίας, τις ασύρματες ενότητες επικοινωνίας και τις λύσεις IOT, καθώς επίσης και την υπηρεσία ODM των ασύρματων κινητών τερματικών.

 

Η επιχείρησή μας αποτελείται μια ομάδα ανάπτυξης πυρήνων από τους ανώτερους μηχανικούς λογισμικού και υλικού στο παρελθόν σε ZTE, Yulong, TCL και άλλες επιχειρήσεις, με πέρα από το προσωπικό Ε&Α 90% που έχει περισσότερο από 8 έτη ασύρματης εμπειρίας Ε&Α επικοινωνίας και που πιάνει τις ασύρματες βασικές τεχνολογίες Ε&Α επικοινωνίας η ομάδα Ε&Α μας έχει συσσωρεύσει την Ε&Α και την εμπειρία σχεδίου πολλών πλατφορμών συμπεριλαμβανομένου 2G, 3G και 4G, που εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων και της υπηρεσίας ODM μέσω της τεχνικής δύναμης.

 

Ένας κατασκευαστής, Co. τεχνολογίας Shenzhen Wangheng, ΕΠΕ με τις εν πλήρη κυριότητα μετοχές, ειδικεύεται στην υπηρεσία αλλαγής παραγωγής για τα προϊόντα της τεχνολογίας Aleka. Εν τω μεταξύ, η τεχνολογία Aleka έχει 8 μεταφέροντας κατασκευαστές, το οποίο βελτιώνει πολύ την παραγωγικότητα της τεχνολογίας Aleka. Τα προϊόντα της τεχνολογίας Aleka έχουν κάνει τις σημαντικές ανακαλύψεις στις αγορές της Ευρώπης, της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Νότιας Ασίας και άλλων χωρών, και των καθιερωμένων καναλιών μάρκετινγκ σε πολλές χώρες.

 

Η τεχνολογία Aleka αφιερώνεται στην καινοτομία προϊόντων και την ακριβή υπηρεσία που στηρίζονται στην αρχική αγορά προϊόντων και την ισχυρή τεχνική δύναμη, κατά συνέπεια παγιώνοντας περαιτέρω την υπάρχουσα αγορά, αναπτυσσόμενος τον τομέα ανερχόμενων αγορών και διαδίδοντας τις νέες τεχνολογίες και τις νέες αιτήσεις των ασύρματων επικοινωνιών σε όλο τον κόσμο.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
Shenzhen Aleka Wireless Technology Co., Ltd
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : < 10%