Αρχική Σελίδα Νέα

5G αρκετά διαφορετικός από 4G

Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουμε πάνω από τρία έτη συνεργασίας, η υποστήριξη από την τεχνολογία Aleka είναι τόσο αξιόπιστη. Θα συνεχίσω με τους για τα προϊόντα 4G και 5G.

—— Mark Hardin

Συμπαθώ τα προϊόντα MIFI από αυτήν την επιχείρηση. και αναμένοντας με ενδιαφέρον τα νέα προϊόντα.

—— Trover James

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
5G αρκετά διαφορετικός από 4G
5G αρκετά διαφορετικός από 4G

5G αρκετά διαφορετικός από 4G

 

Τα πέμπτα δίκτυα παραγωγής θα είναι ένα «δίκτυο των δικτύων» ή «ετερογενές δίκτυο» παρά μια ενιαία διεπαφή αέρα στο πρότυπο 3G ή 4G. Αυτή θα ήταν μια μεγάλη μετατόπιση.
 

Παραδοσιακά, η διαφορά μεταξύ μιας γενεάς των κινητών δικτύων και η επόμενη είναι τα πρωτόκολλα διεπαφών αέρα. Τώρα η Ericsson σκέφτεται ότι ο βασικός διαφοροποιητής θα είναι η δυνατότητα να ενεργοποιηθεί ελαστικά ένα ιδεατό δίκτυο που ενσωματώνει πολλές διαφορετικές διεπαφές αέρα, πρωτόκολλα, συχνότητες και τους τύπους δικτύων.

 

Τουλάχιστον εν μέρει, η Ericsson παίρνει εκείνη την άποψη λόγω μερικών διαφορών μεταξύ των προηγούμενων δικτύων επόμενης γενιάς και των μελλοντικών δικτύων, δηλαδή οι διαφορές στην ταχύτητα και το φάσμα.

 

Στο παρελθόν, στις νέες κινητές γενεές ορίζονται χαρακτηριστικά οι νέες ζώνες συχνότητας και το ευρύτερο φασματικό εύρος ζώνης ανά κανάλι συχνότητας (1G μέχρι το kHz 30, 2G μέχρι το kHz 200, 3G μέχρι 5 MHZ, και 4G μέχρι 40 MHZ).

 

Το πρόβλημα είναι ότι η φυσική διαθεσιμότητα του φάσματος χρησιμοποιήσιμη για τα longer-range κινητά apps γίνεται περιορισμένη. Και εύρος ζώνης μέσων φάσματος.

 

Τουλάχιστον μέχρι στιγμής, με τα πρότυπα 4G που απαιτούν τα μέγιστα ποσοστά περίπου των GBP 1, 5G θα έχει έναν σκληρό χρόνο που προσφέρει τη «γρηγορότερη ταχύτητα» ως ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμά του.

 

Αυτός σημαίνει ότι οι προμηθευτές θα εξετάζουν τη διάρκεια ζωής μπαταρίας, την ευελιξία κάλυψης και ρυθμοαπόδοσης και τη δυνατότητα να ταιριάξουν με apps και τις απαιτήσεις συσκευών με έναν προσιτό τρόπο.

 

Κάποιο νέο φάσμα θα παρασχεθεί. Το φάσμα σε 900 MHZ, 1800 MHZ, 2100 MHZ και 2600 ζώνες MHZ θα χρησιμοποιηθεί για τα νέες δίκτυα LTE και τις βελτιώσεις ικανότητας δικτύων HSPA.

 

Οι επεκτάσεις LTE που χρησιμοποιούν το φάσμα 700 MHZ και 800 MHZ θα προστεθούν επίσης.

 

Οι μικρές επεκτάσεις κυττάρων θα διαδραματίσουν έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στις μεγάλης χωρητικότητας δυναμικές ζώνες, και το φάσμα για αυτό θα μπορούσε να προέλθει από τη ζώνη 3500 MHZ, όπου υπάρχει τουλάχιστον 400 MHZ που χρησιμοποιούνται για τη σταθερές ευρυζωνικές ασύρματες πρόσβαση και δορυφορικές τις υπηρεσίες, δίκτυα της Nokia Siemens έχει πει.

 

Όλος ότι σημεία επάνω η σημασία της διανομής φάσματος και άλλες νέες μέθοδοι το νέο εύρος ζώνης.

 

Οι χωρίς άδεια ζώνες όπως 5 Ghz ή 60 Ghz θα προσφέρουν την πρόσθετη κυκλοφορία ξεφορτώνουν τις επιλογές για την κυκλοφορία καλύτερος-προσπάθειας των λιγότερο κρίσιμων εφαρμογών χωρίς ποιοτικές απαιτήσεις.

 

Το αποτέλεσμα είναι ότι μέχρι 1,5 Ghz του φάσματος μπορούν να παρασχεθούν μέσα σε αυτήν την δεκαετία, τα δίκτυα της Nokia Siemens θεωρούν. Τουλάχιστον 1 Ghz αυτό θα είναι παραδοσιακό αποκλειστικό φάσμα, ενώ οι νέες τεχνικές φάσμα-διανομής μπορούν να ξεκλειδώσουν περισσότερο φάσμα για την κινητή ευρεία ζώνη.

 

Έτσι υπάρχουν μέρη των καλών λόγων για τους οποίους η Ericsson σκέφτεται ότι ένα δίκτυο 5G θα είναι αρκετά διαφορετικό από τις προηγούμενες κινητές γενεές δικτύων.

 

Εκτός από τα τηλέφωνα και τα PC, τους ελεγκτές παιχνιδιών, τις TV και άλλη χρήση ανθρώπων συσκευών, θα υπάρξουν εκατομμύρια των συσκευών και των αισθητήρων μηχανή--μηχανών που υποστηρίζονται επίσης από το δίκτυο 5G. Και το σημείο είναι ότι κανένα δίκτυο δεν είναι καλύτερο για όλες τα apps και τις συσκευές.

 

«Η μακροπρόθεσμη έκβαση αυτής της τάσης είναι αυτό που αναφέρουμε ως 5G: το σύνολο χωρίς ραφή ενσωματωμένων ραδιο τεχνολογιών» που συλλογικά, ενσωματωμένος χωρίς ραφή, θα αντιπροσωπεύσουν μια πέμπτη γενεά των ασύρματων δικτύων, Ericsson υποστηρίζει στη Λευκή Βίβλο.

 

Μια τεράστια υπόθεση είναι ότι θα υπάρξει μια ογκώδης αύξηση στον αριθμό συσκευών που πρέπει να επικοινωνήσει. Στο μέλλον, οι κατά προσέγγιση πέντε δισεκατομμύριο ανθρώπινος-κεντρικές συνδεδεμένες συσκευές αναμένονται για να ξεπεραστούν μεταξύ 10 φορές και 100 φορές με την επικοινωνία των μηχανών συμπεριλαμβανομένων των κάμερων παρακολούθησης, των συσκευών έξυπνος-πόλεων, έξυπνος-σπιτιών και έξυπνος-πλέγματος, και των συνδεδεμένων αισθητήρων.

 

Έτσι υπάρχει ένα ογκώδες ζήτημα κλίμακας: μια μετάβαση από πέντε δισεκατομμύριο συσκευές σε 50 δισεκατομμύρια ή ίσως ακόμη και 500 δισεκατομμύρια σύνδεσε τις συσκευές.

 

Thousand-fold αυξηθείτε στο απαραίτητο εύρος ζώνης είναι η άλλη τεράστια υπόθεση. Πέρα από το 2020, τα ασύρματα συστήματα επικοινωνιών θα πρέπει να υποστηρίξουν τον περισσότερες από 1.000 φορές σημερινό όγκο κυκλοφορίας, η Ericsson υποστηρίζει επίσης.

 

Αλλά οι απαιτήσεις εύρους ζώνης θα ποικίλουν. Είναι δυνατό πολύ M2M apps και οι συσκευές δεν θα απαιτήσουν τα μέρη του εύρους ζώνης, ενώ ο καταναλωτής apps να απαιτήσει τις εκατοντάδες των μεγαμπίτ και μερικές θέσεις μοιράζομαι-χρήσης θα απαιτήσουν gigabits.

 

Επιπλέον, οι απαιτήσεις λανθάνουσας κατάστασης και αξιοπιστίας θα ποικίλουν επίσης. Έτσι θα κάνει να αισθανθεί για να ταιριάξει με τις απαιτήσεις τα τμήματα και τις ικανότητες δικτύων να ταιριαχτούν με οι περιπτώσεις χρήσης τις παραμέτρους απαίτησης δαπανών και δικτύων.

 

Έτσι 5G να είναι ριζικά διαφορετικό από τις προηγούμενες γενεές των κινητών δικτύων. Καταρχάς, εάν αναπτυχθεί 5G όπως η Ericsson προβλέπει, θα είναι το πρώτο δίκτυο που είναι πραγματικά ένα δίκτυο των δικτύων, όχι μια ενιαία διεπαφή αέρα. Η πολυπλοκότητα μιας τέτοιας επιχείρησης προτείνει επίσης ότι 5G δεν θα φθάσει στην πλήρως-διαμορφωμένη μόδα μόλις χαρακτηριστικά συμβαίνει για τα κινητά δίκτυα, τα οποία τείνουν να αντικατασταθούν για κάθε δεκαετία.

 

Χρόνος μπαρ : 2017-11-22 17:14:30 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Aleka Wireless Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Susie Liu

Τηλ.:: 86--13418594868

Φαξ: 86-7555-2663-2636

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)