Αρχική Σελίδα Νέα

Πώς το δίκτυο 5G θα αλλάξει τον κόσμο;

Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουμε πάνω από τρία έτη συνεργασίας, η υποστήριξη από την τεχνολογία Aleka είναι τόσο αξιόπιστη. Θα συνεχίσω με τους για τα προϊόντα 4G και 5G.

—— Mark Hardin

Συμπαθώ τα προϊόντα MIFI από αυτήν την επιχείρηση. και αναμένοντας με ενδιαφέρον τα νέα προϊόντα.

—— Trover James

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πώς το δίκτυο 5G θα αλλάξει τον κόσμο;
Πώς το δίκτυο 5G θα αλλάξει τον κόσμο;

Η σφαιρική φυλή πρόκειται για να αναπτυχθεί 5G, η πέμπτη γενεά του κινητού δικτύου. Ενώ 5G θα ακολουθήσει στα βήματα 4G και 3G, αυτή τη φορά οι επιστήμονες είναι πιό συγκινημένοι. Λένε ότι 5G θα είναι διαφορετικό - πολύ διαφορετικός.

Εάν σκέφτεστε, «μεγάλος, που είναι το τέλος της καθυστέρησης apps μου, η τηλεοπτική υποχώρηση, και ότι το συνεχές σημάδι φορτίων,» έπειτα εσείς είναι σωστό - αλλά αυτή είναι μόνο μέρος της ιστορίας.

«5G θα είναι μια δραματική εξέταση και η εναρμόνιση του ραδιοφάσματος,» λέει τον καθ. Rahim Tafazolli που είναι ο μόλυβδος στο κέντρο καινοτομίας ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΎ κυβέρνηση-χρηματοδοτημένο multimillion-λίβρα 5G στο πανεπιστήμιο του Surrey.

Αυτός σημαίνει την ευκαιρία για τις κατάλληλα συνδεδεμένες έξυπνες πόλεις, τη μακρινή χειρουργική επέμβαση, τα driverless αυτοκίνητα και το «Διαδίκτυο των πραγμάτων».

Έτσι, πόσο καλύτερα να καταλάβει αυτόν τον ενώνω-επάνω, υπερταχύς, όλος-καλύπτοντας το δίκτυο 5G; Φαίνεται ότι ο όρος «εναρμόνιση του ραδιοφάσματος» είναι βασικός.

Ένα γρήγορο αναψυκτικό: Το στοιχείο μεταδίδεται μέσω των ραδιο κυμάτων. Τα ραδιο κύματα είναι χωρισμένα στις ζώνες - ή τα φάσματα - των διαφορετικών συχνοτήτων.

Κάθε ζώνη είναι διατηρημένη για έναν διαφορετικό τύπο επικοινωνίας - όπως τα αεροναυτικά και θαλάσσια σήματα ναυσιπλοΐας, οι τηλεοπτικές ραδιοφωνικές μεταδόσεις και τα κινητά στοιχεία. Η χρήση αυτών των ζωνών συχνότητας ρυθμίζεται από τη διεθνή ένωση το (ITU) τηλεπικοινωνιών.

Αυτήν την περίοδο, το φάσμα ραδιοσυχνότητας είναι λίγο βρωμίζει. Δεδομένου ότι οι νέες τεχνολογίες έχουν αναπτυχθεί, οι συχνότητες για τις που χρησιμοποιούν έχουν συμπιεστεί στα χάσματά της.

Αυτό έχει προκαλέσει τα προβλήματα με τις ταχύτητες και την αξιοπιστία σύνδεσης.

Έτσι, για να προετοιμάζω το έδαφος για 5G η ITU αναδομεί περιεκτικά τα μέρη του ραδιοφωνικού δικτύου που χρησιμοποιείται για να διαβιβάσει τα στοιχεία, επιτρέποντας τις προϋπάρχουσες επικοινωνίες, συμπεριλαμβανομένου 4G και 3G, για να συνεχίσει.

100 φορές γρηγορότερος

5G θα τρέξει επίσης γρηγορότερα, πολύ γρηγορότερα.

Ο καθ. Tafazolli θεωρεί τώρα ότι είναι δυνατό να τρεχτεί μια ασύρματη σύνδεση στοιχείων σε μια κατάπληξη 800Gbps - αυτές είναι 100 φορές γρηγορότερα από την τρέχουσα δοκιμή 5G.

Όταν η Samsung ανήγγειλε το 2013 εξέταζε 5G σε 1Gbps, οι δημοσιογράφοι αναστατωμένα ανέφεραν ότι ένας υψηλής ευκρίνειας κινηματογράφος θα μπορούσε να μεταφορτωθεί λιγότερο από σε μισό λεπτό.

Μια ταχύτητα 800Gbps θα εξίσωνε στη μεταφόρτωση 33 ταινιών HD - ενιαίο σε έναν δεύτερο.

5G's η ικανότητα θα πρέπει επίσης να είναι απέραντη.

«Το δίκτυο θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια απέραντη αύξηση σε ζήτηση για την επικοινωνία,» λέει τη Sara Mazur, προϊστάμενος της έρευνας της Ericsson, μια από τις επιχειρήσεις που οδηγούν την ανάπτυξη 5G.

Ως το 2020 θεωρείται ότι 50 δισεκατομμύριο έως 100 δισεκατομμύριο συσκευές θα συνδεθούν με το Διαδίκτυο. Έτσι, συνδέσεις ότι οργανωμένες στη διαφορετική συχνότητα οι ζώνες θα καθιερωθούν για να αντιμετωπίσουν την απαίτηση.

Η αύξηση της ικανότητας ενός δικτύου είναι λίγο όπως τη διεύρυνση μιας οδικής σήραγγας.

Εάν προσθέτετε περισσότερες παρόδους περισσότερα αυτοκίνητα μπορούν να περάσουν από. Και η διαταγή το καθιστά αποδοτικότερο: μερικές πάροδοι για τη μεγάλη τηλεφωνική απόσταση, άλλες πάροδοι για την τοπική κυκλοφορία.

Η τεράστια άνοδος στις συνδεδεμένες συσκευές οφείλεται σε έναν βραχίονα στα άψυχα αντικείμενα που χρησιμοποιούν το δίκτυο 5G - γνωστό ως Διαδίκτυο των πραγμάτων.

Δεν θα είναι ακριβώς προϊόντα όπως μακρινά να ελέγξει τη θέρμανσή σας ή εκείνο το μυθικό ψυγείο διατάζοντας σας περισσότερο γάλα, τα τραίνα θα μπορούσαν να σας πουν ποια καθίσματα είναι ελεύθερα ενώ είναι στο σταθμό.

Οι συσκευές θα είναι σε θέση να επιλέξουν δυναμικά μεταξύ όποιοι τριών ακόμα--είμαι-καθορισμένων ευρών ζώνης χρησιμοποιούν για να αποφύγουν οποιες δήποτε από τις συχνότητες από να γίνουν υπερφορτωμένες, εξηγούν στον καθ. Tafazolli.

«Μόνο μόλις τεθούν αυτές οι συχνότητες και καθιερωμένος μπορεί ανάπτυξη προϊόντος να αρχίσει,» η κα Mazur προσθέτει.

Ο στόχος είναι για την πρώτη των ζωνών συχνότητας να μπει σε η χρήση γύρω στο έτος 2020, με άλλες τις δύο για να ακολουθήσει σύντομα κατόπιν.

Άλλος που καθορίζει το χαρακτηριστικό γνώρισμα θα είναι ότι, αποφασιστικά, 5G δεν πρέπει να σπάσει.

«Θα έχει την αξιοπιστία που παίρνετε αυτήν την περίοδο πέρα από τις συνδέσεις ινών,» λέει τη Sara Mazur.

Οι πρόοδοι στην τεχνολογία κεραιών υπόσχονται ένα τέλος στις ξαφνικές εγκαταλείψεις σύνδεσης στοιχείων.

Αυτό θα είναι ουσιαστικό για την ασφάλεια. Οι επιχειρήσεις συμπεριλαμβανομένου Huawei της Κίνας μιλούν ήδη για τη χρησιμοποίηση 5G για να αφήσουν τα driverless αυτοκίνητα να επικοινωνήσουν το ένα με το άλλο και την υποδομή που περνούν.

Η τεχνολογία όπως η έξυπνη μεταφορά και η μακρινή χειρουργική επέμβαση, όπου ένας άνθρωπος ενεργοποιεί μακρινά ένα ρομπότ για να διενεργήσει τις περίπλοκες διαδικασίες, θα στηριχθεί στις χαμηλότερες λανθάνουσες καταστάσεις επίσης.

Η λανθάνουσα κατάσταση αναφέρεται στη χρονική καθυστέρηση μεταξύ μιας δράσης και μιας απάντησης.

Η Ericsson προβλέπει ότι η λανθάνουσα κατάσταση 5G's θα είναι περίπου ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου - unperceivable σε άνθρωπο και περίπου 50 χρόνους γρηγορότερα από 4G.

Αυτό θα είναι κρίσιμο, παραδείγματος χάριν, εάν οι γιατροί πρόκειται να διατάξουν τον εξοπλισμό για να πραγματοποιήσουν τη χειρουργική επέμβαση στους ασθενείς που βρίσκονται στα διαφορετικά κτήρια.

5G δοκιμαστικό δίκτυο

Έτσι πόσο αυτό όλο το κόστος; Η Ericsson και Huawei λένε ότι απλά δεν ξέρουν ακόμα.

Έως ότου αρχίζει η φάση ανάπτυξης προϊόντος είναι πάρα πολύ νωρίς για να πει.

Αλλά αυτός δεν τους εμποδίζει της επιθυμίας flaunt της έρευνάς τους στην αγορά.

Στη Νότια Κορέα, που κατεύθυνε την εργασία για 4G, η Samsung ελπίζει να προωθήσει ένα προσωρινό δοκιμαστικό δίκτυο 5G εγκαίρως για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018's.

Για να μην είναι outdone, Huawei συναγωνίζεται για να εφαρμόσει μια έκδοση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Μόσχα.

Παρά τέτοιους προφανείς ανταγωνισμούς και τα τεράστια ποσά κάθε ένας επενδύει στην Ε&Α, η μεγαλύτερη ιστορία είναι ότι συνεργάζονται για να παραδώσουν 5G. Και αυτός προετοιμάζω με τη σειρά το έδαφος για τις ενδεχομένως χωρίς ταίρι νέες τεχνολογίες.

«Αυτός είναι έως ότου έρχεται εμπρός 6G μέσα κατά το 2040,» παρατηρήσεις του καθ. Tafazolli.

 

Χρόνος μπαρ : 2017-11-06 15:26:36 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Aleka Wireless Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Susie Liu

Τηλ.:: 86--13418594868

Φαξ: 86-7555-2663-2636

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)