Αρχική Σελίδα Νέα

Τι είναι 5G;

Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουμε πάνω από τρία έτη συνεργασίας, η υποστήριξη από την τεχνολογία Aleka είναι τόσο αξιόπιστη. Θα συνεχίσω με τους για τα προϊόντα 4G και 5G.

—— Mark Hardin

Συμπαθώ τα προϊόντα MIFI από αυτήν την επιχείρηση. και αναμένοντας με ενδιαφέρον τα νέα προϊόντα.

—— Trover James

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Τι είναι 5G;
Τι είναι 5G;

Τι είναι 5G;

Στον απλούστερο πιθανό καθορισμό, 5G είναι η πέμπτη γενεά της κυψελοειδούς δικτύωσης. Είναι το επόμενο βήμα στην κινητή τεχνολογία, τι τα τηλέφωνα και οι ταμπλέτες του μέλλοντος θα χρησιμοποιήσουν για τα στοιχεία, και πρέπει να καταστήσει τα τρέχοντα δίκτυα LTE μας τόσο αργά και άσχετα όσο το στοιχείο 3G φαίνεται τώρα.

Για να ανακεφαλαιώσει, η πρώτη γενιά των κινητών δικτύων (αναδρομικά καλούμενων 1G) βγήκε κατά το 1982. Ήταν ένα πλήρως αναλογικό σύστημα μέχρι την έναρξη 2G (δίκτυα δεύτερης γενιάς), η οποία έκανε το άλμα σε ψηφιακό όταν προώθησε το 1991. 2G επίσης πρόσθεσε τα κυψελοειδή στοιχεία στις μορφές τεχνολογιών GPRS και ΑΚΡΏΝ. Κατά προσέγγιση 10 έτη αργότερα, δίκτυα 3G που προωθούνται, που προσφέρουν ένα ακόμα γρηγορότερο ποσοστό στοιχείων από 2G. Περίπου 10 έτη μετά από αυτό, τα τρέχοντα δίκτυα LTE μας — τι καλούμε 4G, αν και υπάρχει κάποιος ισχυρισμός σε αυτά που εκείνα τα πραγματικά μέσα — είναι ο τέταρτης γενεάς της δικτύωσης. Ιστορικά, αυτός επιλύει σε μια νέα γενιά της τεχνολογίας δικτύωσης κάθε δεκαετία ή έτσι. 5G τα δίκτυα θα προσφέρουν πιθανώς ένα παρόμοιο πήδημα προς τα εμπρός όταν τα πράγματα όπως την ταχύτητα στοιχείων.

Πότε 5G έρχεται;

Εργαζόμενοι από εκείνο το πρότυπο, στο καλύτερο σενάριο περίπτωσης, θα μπορούσαμε να δούμε τα εμπορικά τηλέφωνα 5G στο πρόωρο 2020s, υποθέτοντας το ίδιο σχέδιο «κάθε 10 ετών» όπως οι προηγούμενες γενεές κρατούν κατευθείαν. LTE άρχισε ξεδιπλώνω (τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες) κατά το 2010-2011, έτσι κάποιο απλό math δείχνει ότι πρέπει να αναμείνουμε να δούμε 5G το 2021, το οποίο εμφανίζεται γρήγορα. Οι πιθανότητες είναι, θα δούμε μερικές προηγούμενες επεκτάσεις ακόμα πιό σύντομα από αυτή, εάν οι προμηθευτές δικτύων, οι κατασκευαστές διαποδιαμορφωτών, και οι ασύρματοι μεταφορείς να να ανταποκριθούν το τους προβαλλόμενο νωρίς roadmaps. Όπως το άλμα από 3G σε LTE, θα χρειαστείτε ένα συμβατό τηλέφωνο για να εκμεταλλευτείτε 5G όταν κυλά γύρω, αλλά έχετε πάρει ακόμα μερικά έτη για να λογαριάσετε ότι έξω — προφανώς, δεν αναμένουμε να δούμε οποιαδήποτε τηλέφωνα 5G σε MWC φέτος.

 

Πώς είναι 5G διαφορετικό από 4G;

Το σημαντικότερο πράγμα που ξέρει για 5G είναι ότι δεν υπάρχει κανένα επίσημο «5G» ακόμα. Του οποίου ακούμε σε MWC φέτος, ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα οι επιδείξεις ελέγχων ταχύτητας, ή πόσο διαφορετικές οι τεχνολογίες δικτύωσης ότι η χρήση επιχειρήσεων είναι, 5G είναι ακόμα ένα αμυδρό φως μιας ιδέας στην απόσταση.

 

Χρόνος μπαρ : 2017-11-06 17:39:01 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Aleka Wireless Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Susie Liu

Τηλ.:: 86--13418594868

Φαξ: 86-7555-2663-2636

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)